Beste Notenspeciaalzaak van Nederland!

De uitslag van de wedstrijd voor de beste notenspecialist van Nederland is bekend en wij hebben gewonnen!Wij  zijn gekozen door een consumentjury, de vorige winnaar en een vakjury.

De finalisten werden beoordeeld op hun visie op het vak en de branche, de eigen aanpak daarin, het ondernemings- en winkelmanagement, het vakmanschap, voorlichting richting klant en de performance van de winkel. Daarnaast beoordeelde een consumentenjury, die zich niet bekend maakte in de winkel, het aanbod, de winkel en de behandeling die hen als klant ten deel viel.

De finalejury was zeer onder de indruk. Zij meldt in haar rapporten onder meer:
“De ondernemers, de dames Alexandra Loopstra en Roos Hendriks, hebben een kleine, knusse winkel, die veel sfeer uitstraalt. De originele bedrijfsnaam geeft krachtig de inhoud weer en de mooie website biedt een link waardoor je virtueel door de winkel kunt lopen. De enthousiaste, vriendelijke eigenaren zijn constant bezig de uitstraling te vergroten; de nadruk op noten is goed te zien door de open pui. De samenstelling van het assortiment noten is zeer uitgebreid en de verpakking is soms verrassend”.

De consumentenjury gaf de winkel de volgende opmerkingen:
• Een onmiskenbare uitstraling van een noten- en zuidvruchtenwinkel.
• Een mooie en compacte winkel met een weldoordachte variatie.
• Prettige behandeling van de klanten en goede uitleg over de verschillende producten.

Share this post